Εξυπηρετούμε όλο το νομό αττικής

Καθαρισμός δεξαμενών

Η NOBEL THERM με ιδιόκτητο στόλο και μόνιμο προσωπικό αναλαμβάνει τον καθαρισμό της δεξαμενής σας .
Το πετρέλαιο περιέχει σε ελάχιστες ποσότητες χώμα, νερό, παραφίνη, θειάφι κ.α. τα οποία υπό μορφή κατάλοιπων (σκεφτείτε το κατακαθι  του Ελληνικου καφε) παραμένουν στον πυθμένα της δεξαμενής.
Σε περίπτωση που τα κατάλοιπα δεν απομακρυνθούν από τη δεξαμενή θα αυξηθούν και θα φτάσουν στο σωλήνα τροφοδοσίας ώστε θα προκαλέσουν βλάβη στον καυστήρα με αποτέλεσμα να μείνετε χωρίς θέρμανση το χειμώνα και με κόστος αποκατάστασης της ζημιάς που θα προκληθεί.
Επίσης μπορούν να διαβρώσουν με οξείδωση τη δεξαμενή και η αντικατάστασή της να κριθεί απαραίτητη με ακόμη μεγαλύτερο κόστος.
Γι’ αυτό είναι αναγκαίος ο καθαρισμός της δεξαμενής κάθε δυο χρόνια, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του πετρελαίου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.


Διαδικασία

  • Γίνεται αναρρόφηση του πετρελαίου που υπάρχει στη δεξαμενή, σε άδειο διαμέρισμα του βυτίου.
  • Αν υπάρχει ανθρωποθυρίδα και σε ύψος έως 1,5m ο τεχνίκος εισέρχεται στη δεξαμενή για να την καθαρίσει, αφαιρώντας όλα τα κατάλοιπα.
  • Το πετρέλαιο που απορροφήθηκε επανω στο βυτίο, και περνώντας απο ειδικά φίλτρα στην εισροή και εκροή του είναι έτοιμο να σας παραδοθεί καθαρό προς καύση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1052222 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε ενήμεροι με τα νέα μας, και τις προσφορές μας